• Emmy Spanjaart
  • Gerard Schonck
  • Neem contact met ons op
  • Oost Algarve
  • Praktijkervaringen - Zij gingen u voor.
Gerard Schonck Adresgegevens

Stationsplein 1
5061 HG Oisterwijk

tel. 013-5136422
mob. 06-20355522
fax 013-5136441

info@schonck.nl

Gerard Schonck

Aangenaam.
Mijn naam is Gerard Schonck.

Als makelaar van huis uit ben ik ruim 30 jaar actief geweest in de aankoop, verkoop en taxatie van woningen en bedrijfspanden. Ik ben het wat rustiger aan gaan doen, maar het bloed kruipt toch waar het niet gaan kan. Tijdens mijn reizen naar Zuid-Europa viel ik voor Portugal, en vooral voor de prachtige streek van de oostelijke Algarve. Om het ongekende woongenot dat hier als zelfsprekend geldt, ook binnen uw bereik te brengen, wil ik mijn kennis als makelaar graag met u delen. Ik wijs u graag de weg naar dit gastvrije land met haar ongekende mogelijkheden. Maar… het landschap in Portugal is anders dan in Nederland en dan heb ik het ook over de paden die u bewandelt bij het aanschaffen van een woning. Er zijn valkuilen waarvoor een gids u behoedt.
In Portugal woont Emmy Spanjaart die ook al jaren ervaring heeft met de ingewikkelde en afwijkende wereld van de Portugese makelaardij en bouwwereld, waarin iemand die dat gebied en de daar heersende gewoonten niet kent, makkelijk verdwaalt en verstrikt raakt.
Als u weet wat u zoekt, help ik u op weg naar Portugal en samen met Emmy Spanjaart adviseer en begeleid ik u bij het vinden van de woning waarnaar u zoekt. Zonder overdreven winstbejag, maar meer vanuit de behoefte om andere Nederlanders op een prettige en persoonlijke manier in contact te brengen met dit unieke vakantieland.

w.g.,
Gerard Schonck