• Emmy Spanjaart
  • Gerard Schonck
  • Neem contact met ons op
  • Oost Algarve
  • Praktijkervaringen - Zij gingen u voor.
Emmy Spanjaart

Emmy Spanjaart

Aangenaam.
Mag ik me even voorstellen?

In Nederland was ik vooral werkzaam in het bank- en verzekeringswezen. Op 33 jarige leeftijd ben ik met mijn gezin naar het Middellandse-Zeegebied vertrokken. Tenslotte belandde ik in Portugal, om precies te zijn in Tavira, Oost-Algarve, waar ik nu al weer 14 jaar woon. Ik ben er in al die jaren wel achter gekomen dat Portugal een heerlijk land is om te wonen, maar dat de gang van zaken er niet altijd hetzelfde is als in Nederland.
Als je bepaalde doelen wilt bereiken zoals het kopen van een huis, zul je een heleboel zaken goed in de gaten moeten houden. Je moet het Portugees goed beheersen, veel doorzettingsvermogen en geduld hebben. De regelgeving is er vaak lang niet doorzichtig en eenduidig.
Al 13 jaar ben ik in het oostelijk kustgebied van de Algarve officieel actief in de wereld van de bouw en onroerend goed. Als u in een eigen woning wilt genieten van dit schitterende land, kan ik mijn ervaring met u delen. Samen met Gerard Schonck kan ik u adviseren en begeleiden bij het vinden van de woning waar u naar zoekt.

w.g.,
Emmy Spanjaart